Tyto dva samostatné plakáty je možné zakoupit od února 2019 na našich webových stránkách v “Jestřábově obchodě”.  Na výběr je ze dvou variant, jsou bezpečně uloženy v papírovém obalu, cena je 100 Kč včetně DPH 21/% za kus. Bohužel prosím počítejte s poštovným 135 Kč – díky změnám v ceníku České pošty od 1.3. záleží na velikosti balíčku a proto se s cenou za poštovné nemůžeme dostat níž. Pokud nebudete chtít poštovné platit, je možné si od dubna koupit plakát v Junshopu na Praze 7.

Přijďte se podívat na tucet kvalitních velkoformátových reprodukcí legendárních komiksů Jaroslava Foglara a Jana Fischera. Černí jezdci řádí, Dlouhé Bidlo hledá kočičí pracku a další nezapomenutelné příběhy teď zdobí stěny kavárny Skautského institutu na Staroměstském náměstí.
Prohlédnout si je můžete zdarma až do 17. prosince, každý všední den od 9 do 22 hodin, v sobotu od 10 – 22 hodin a neděli od 10 do 18.
Plakáty mohou zdobit stěny všech nadšených foglarovců, jelikož se 19. listopadu objeví i na pultech knihkupectví, vydává je albatrosmedia.cz. Pouze ZDE!!! bude možné koupit dva samostatné plakáty opatřené unikátním razítkem!
Pokud si je přijdete prohlédnout některou neděli od 18. listopadu do do 16. prosince v čase mezi 14.00 a 15.00, pak se můžete účastnit veřejného čtení Stínadelské trilogie tamtéž. Číst pro vás a vaše děti budou například Václav Marhoul, Jan Meduna a další.
V prostorách bude také umístěn Šípomat – automat na placky s těmi nejlepšími hláškami Mirka, Jarky, Rychlonožky a Červenáčka.

Akce je součástí #RokRychlychSipu – oslav 80. výročí od prvního vydání legendárního komiksu. Pokud chcete vědět více, podívejte se na www.rychlesipy.org.