Informace
Aktuality (0)

Nová klubovna pro mníšecké skauty

Hrubá stavba je pod střechou a doplněná jsou již i okna. Během jara by mělo být dokončeno zateplení střechy, vnitřní omítky, doufejme, že vyjde rozpočet i na pokládku podlah. Výhledově bude mníšecké trápit "už jen" poslední velká položka - a tou je zateplení a vnější omítky celé stavby.

Cílová rovinka je na dohled...

Nový objekt nabídne dvě společenské místnosti, větší klubovna má výměnu 35 m2, menší s plochou 23m2 dovoluje jednoduchou úpravu. Pojízdná stěna otevře prostor směrem k pozemku a rozšíří užinou plochu.  Pozemek doplní dětské hřiště a ohniště.

Mníšek zima
klubovna interiér

Fandíte skautům v Mníšku?

Pomoc dokončit stavbu vlastní klubovny můžete i finančním darem!

Pohled do interiéru "velké klubovny". Klubovna bude vybavena malou kuchyňkou a sociálním zázemím, bude možné v ní pohodlně i přespávat.

Projekt počítá také se zázemím pro uložení kompletního vybavení na tábory a výpravy.

Mníšek zima

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje