Informace
Aktuality (0)

Nákup louky u Myslívského rybníka pro skautské tábořiště

Vaše podpora zajistí dětem místo, kde získají nezapomenutelné zážitky a dobrodružství, kde se naučí rozdělat oheň, bydlet ve stanech, prožívat přírodu naplno. Každý dar je navíc násoben Skautskou nadací Jaroslava Foglara, takže vaše pomoc bude mít velký dopad.

klatovy

Odkup louky bude probíhat ve dvou fázích. První fáze, která aktuálně probíhá, je větší a dražší. Obsahuje nákup 8 parcel. Tuto fázi již středisko částečně financuje ze zdrojů své organizace a jiných příspěvků. Příslib těchto parcel umožnil jednání o druhé části, kterou je nákup dalších 7 menších pozemků.

Peníze, které by chtěli touto formou vybrat, budou využijity pro dokončení první fáze a nákup pozemků ve druhé fázi projektu. Cena za pozemky aktuálně pohybuje v řádu 1 mil Kč. Konečným příjemcem daru je skautský okres Klatovy.

K přijatým darům přidává Skautská nadace Jaroslava Foglara polovinu.

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje