EDIT K 10.4. 2019 – Zápisníky jsou v tuto chvíli rozebrané a vyrábí se nové, k mání budou zase za měsíc. Objednávat můžete, počítejte však prosím s pozdějším termínem dodání. Děkujeme za pochopení.

Jaroslav Foglar po sobě v bytě zanechal i mnoho artefaktů ze světa, který vytvořil. Pozvánky na besedy, hlavičkové papíry Rychlých šípů i své, kartičky na podpisy i poznámky a další. Pro všechny, kteří chtějí tento jeho unikátní svět mít i částečně doma jsme s knihařskou dílnou SKOBA připravili speciální zápisník, do kterého jsou kromě prázdných papírů na poznámky všity právě tyto artefakty. Zápisník má formát A5 a je obalen do stránek z časopisu Vpřed. K zápisníku je přiložena obyčejná tužka také pocházející z Jestřábova bytu. Vše uloženo v dárkové krabici s razítkem Rychlých šípů.

Cena zápisníku je 1500 Kč včetně DPH 21/%, z této částky jde 1016 Kč jako příspěvek do předmětové sbírky Skautské nadace!