Na pomoc skautským střediskům, které potřebují vlastní zdroje na rekonstrukce kluboven, jsou  nadací založeny dárcovské projekty na shromažďování drobných darů. Chcete-li podpořit některou ze skautských kluboven, vyberte si. Děkujeme za podporu!

Klubovny pro skauty v Mostě

Skauti z města Most přišli v roce 2017 o svoji klubovnu a nyní se zabydlují v nových prostorách, které se podařilo sice koupit, ale je zapotřebí pravidelně splácet. Podpořte skauting v místě, kde je málo co na svém místě a kde se podpora potřebným hlavně slibuje. Významnou pomocí může být podpora formou trvalého příkazu.

Skauti až na půdu

Skautům v Prostějově je klubovna malá a rádi by si ji zvětšili o podkroví.

Kuchyně pro Senečák

Město Plzeň opravuje pro skauty klubovnu, ale část vybavení si musí skauti zaplatit sami. Celkem se jedná o milion korun a část by rádi získali formou drobných darů.

Pod stanem to nedáme

V Chotěboři probíhá generální rekonstrukce klubovny, která již byla životu nebezpečná. K investiční dotaci MŠMT je zapotřebí mít část vlastních zdrojů.

Grantové programy nadace

Nadace podporuje studie nových kluboven. Pro případní jednání je zapotřebí mít něco v ruce. Úplně počáteční podpora, která sice nemusí vést k výsledku, ale může mít také velký dopad.