O nadaci

CO DĚLÁME – NAPIŠTE NÁM – DŮLEŽITÉ KONTAKTY – LIDÉ – STATUT NADACE – NADACI PODPORUJÍ

CO DĚLÁME

Skautská nadace Jaroslava Foglara podporuje činnost skautských organizací a skupin. Od roku 2002 přispívá zejména na nákup a opravy skautských kluboven, tábořišť a jiných nemovitostí. Svoji činnost nadace financuje z darů osob i firem. Zvláštním a hluboce ceněným zdrojem prostředků jsou dědictvím ze závětí odcházejících skautů. Nejznámější z nich je po dědictví po skautském vůdci a spisovatli Jaroslavu Foglarovi.

NAPIŠTE NÁM

DŮLEŽITÉ KONTAKY

Sídlo: Senovážné náměstí 24, Praha 1, 110 00

Zastihnete nás:

Bubenská 6, Praha 7

info@skautskanadace.cz

www.skautskanadace.cz

Transparentní účet: 2801164899/2010 vedený u Fio Banky a.s.

IČ: 259 680 68, DIČ: CZ 259 680 68

LIDÉ

Ivo Brzobohatý – Shání klubovny, pozemky na tábořiště a jiné skautské nemovitosti.

Pavel Černý – Mluví s old skauty, kteří chtějí ve své závěti myslet na skautské hnutí. Vzděláním sociolog, vlastní sociologickou firmu.

Jaroslav Čvančara – Jako historik a člen Foglarova oddílu Dvojka vidí věci z historické perspetivy, spojuje nadaci s Dvojkou, ÚSTR. Podrobnosti na Wiki.

Radek Petr – Stará se o odkaz Jaroslava Foglara, pořádá výstavy, bojovky. Profesí zeměměřič a vydavatel.

Roman Šantora – Vybírá a připravuje k vydání knížky. Dává dohromady výstavy. Třídí a popisuje foglarovské archivy.

Tomáš Šídlo – Stará se o nadační majetek, vymýšlí programy a mluví s dárci. Předsedá správní radě. Profesně na linkedinu.

Pavel Trantina – Mluví s těmi, kdo od nadace chtějí grant. Místopředseda správní rady nadace. Profesně střídá Prahu a Brusel.

Milan Vítek – Komunikuje on-line i naživo.

Statut skautské nadace Jaroslava Foglara

Statut skautské nadace Jaroslava Foglara je k dispozici ke stažení.

DĚKUJEME ZA PODPORU

Webovou a Facebookovou prezentaci podpořili svými fotografiemi skautští fotografové oddílů, kurzů a mnoha dalších akcí. Za podporu velice děkujeme. Seznam všech fotografů a použitých fotek připravujeme.