Zveme vás srdečně na křest plakátů Rychlých šípů. Tucet kvalitních velkoformátových reprodukcí legendárních komiksů Jaroslava Foglara a Jana Fischera. Černí jezdci řádí, Dlouhé Bidlo hledá kočičí pracku a další nezapomenutelné příběhy teď mohou zdobit stěny všech nadšených foglarovců. Plakáty jsou vlepeny do kartonových desek lepených plátnem, které jsou samy o sobě pozoruhodným foglarovským artefaktem – https://www.albatros.cz/tituly/50153312/rychle-sipy-komiksove-plakaty/.
Po skončení křtu si můžete na Foglarovském jarmarku kromě plakátů koupit originální zápisníky, mapu Stínadel a placky s rychlošípáckými hláškami.
Na koho bude celá sada plakátů moc, může si koupit pouze zde i jeden jednotlivý příběh – vybírat se dá ze dvou variant. Tyto jednotlivé plakáty jsou pak k dostání na baru v kavárně Skautský institut i mimo tuto událost.
Určitě se zdržte, protože od 14.15 zde bude pokračovat festival čtení Stínadelské trilogie Jan Meduna čte Tajemství velkého Vonta!
Nakupovat předměty bude možné i po skončení čtení.
Vstup na akci je zdarma!