Kožená brašna Rychlé šípy na celý život

Zlí jazykové říkají, že Mirek je až příliš vzorný, trochu škrobený, neživotný a kožený. Celokožená brašna je poctou Mirkově dokonalosti.
Brašna přes rameno je vyrobena dílnou Eggo z kvalitní kůže, která vydrží celý život. Pohodlně se do ní vejdou dokumenty o formátu A4. Ozdobená je stylizovanou vlajkou Rychlých šípů. Ke každé brašně získáte upomínkovou kartičku a unikátní placku s Mirkem – buď jako muž. Brašna je vyráběna pouze na objednávku s předchozí platbou. Termín pro první vlnu objednávek včetně uhrazení je 10. 6. 2019. Dodání do konce června. Cena je 3850 Kč, z toho 1158 Kč je určeno na podporu Skautské nadace. Objednávejte v JESTŘÁBOVĚ OBCHODĚ!

Konec stání na váze, je tu opasek Pískloun a Tlouštík!

Kamarádi tyčka Pískloun a metráček Tlouštík vyrážející za dobrodružstvím jsou zosobněním protikladů, které se sváří ve většině z nás. Jejich opasek je měřítkem naší schopnosti jíst každý večer dietní panádlovou polévku, a udržet tak svá kila na uzdě.
Modrý opasek vyrobila dílna EGGO z pevné 30 mm široké kůže, která vydrží celý život a je každému upraven na míru. Jako součást objednávky zašlete vaší ideální velikost opasku (jak změřit najdete pod tímto odkazem), ta bude na pásku označena šípy. Když budete opasek utahovat, tedy hubnout, budete se blížit k Písklounovi, když budete přibývat, vaše dírky se bude blížit k Tlouštíkovi. Každé ráno, jakmile pásek dopnete, vidíte, jak jste na tom. Opasek obdržíte v sametovém pytlíku s nápisem Rychlé šípy.
Pásek  je vyráběn pouze na objednávku s předchozí platbou. Termín pro první vlnu objednávek včetně uhrazení je 10. 6. 2019. Dodání do konce června. Cena je 890 Kč, z toho 270 Kč je určeno na podporu Skautské nadace. S páskem je sladěné pouzdro na nůž! Objednávejte v JESTŘÁBOVĚ OBCHODĚ!

Pouzdro na nůž pro každého správného hocha

Každý správný chlapec Rychlých šípů má jistě v kapse nůž, ale mnohým z nich by se k němu více hodilo pouzdro na opasek. Proto jsme jedno stylově červené s logem Rychlých šípů nechali vyrobit u dílny EGGO. Je určeno pro kapesní nože do zavřené délky 95 mm. V budoucnu k nim chystáme i speciální švýcarský nůž Victorinox se 13 nástroji.
Pouzdro je zhotoveno z kvalitní kůže s pevným klipem na opasek a dostanete ho zabalené v sametovém pytlíku s nápisem Rychlé šípy. Cena je 300 Kč, z toho 92 Kč je určeno na podporu Skautské nadace. S pouzdrem je sladěný pásek Pískloun a Tlouštík! Objednávejte v JESTŘÁBOVĚ OBCHODĚ.