EDIT k 6. únoru 2020 – Vyprodáno. Číslované výtisky i číslovaný dotisk jsou v tuto chvíli rozebrané.
EDIT k 25. lednu 2020 – Všech sto kusů Hromadných dopisů bylo rezervováno během prvních tří dnů. Proto jsme ještě rychle dali do výroby 50 ks číslovaného dotisku. Snad vám to udělá radost, my už jí máme a velikou. Tak velký zájem jsme nečekali!
Dalších 50 ks má v tiráži uvedeno, že se jedná o dotisk a číslovány jsou zvlášť 1-50 ks.
U příležitosti 21. výročí odchodu Jaroslava Foglara vychází první kompletní vydání tzv. Hromadných dopisů, prostřednictvím kterých Jestřáb seznamoval své čtenáře s novinkami o svém díle i životě.
Publikace obsahuje všech 49 hromadných dopisů a jejich přílohy, včetně variant doplněných příbuznými listy a ukázkami přípravných podkladů. Pro autentičnost jsme ji doplnili 3 různými výtisky originálních Hromadných dopisů nalezených v bytě Jaroslava Foglara, včetně obálky s natištěným původním razítkem s adresou bytu v Korunní ulici, kde spisovatel žil v letech 1914-1978.
Formát A4, 72 stran + obálka + 4 strany barevné přílohy + obálka s třemi originálními Hromadnými dopisy.
Vychází v nákladu 100 číslovaných výtisků.
Rozesílka prvních objednávek proběhne první týden v únoru.
Cena Hromadných dopisů je 480 Kč, z toho 250 Kč jde do sbírky Skautské nadace Jaroslava Foglara na podporu skautingu.
Objednávejte v Jestřábově obchodě, třeba i společně s dalšími předměty.