Poslední tajemství Jana T.

Předobjednávka publikace již teď!

Knihu Poslední tajemství Jana T. předobjednávejte ZDE

Podle mnohých nejzdařilejší pokračování Stínadelské trilogie Jaroslava Foglara, z pera mistra českých kriminálek Jaroslava Velinského alias Kapitána Kida. Se zbrusu novými ilustracemi Jiřího Gruse a s nikdy nezveřejněnými bonusovými texty. Předběžně si ho objednat můžete už dnes u Skautské nadace Jaroslava Foglara, přidáme vám navíc ještě přebal s alternativní verzí obálky.

kid

V tomto návazném příběhu začínají Rychlé šípy vydávat další ročník oběžníku TAM-TAM poté, co Žlutý květ zvítězil ve volbách a Velkým Vontem se stal Otakar Losna. Hned v prvním čísle přislíbí prozradit poslední tajemství deníku Jana Tleskače. Deník se pokusí nečestně získat skupina Netopýrů ze Stínadel - Vontů, kteří chtějí vládnout Stínadlům a vrátit do nich strach. Proč chtějí Netopýři získat Tleskačův deník? Jaké je ono poslední tajemství? A jaké budou další osudy Rychlých šípů?

O pokračování Stínadel začal Jaroslav Velinský přemýšlet už v roce 1949, kdy napsal s kamarádem R. Švadrlíkem novelu Černé stíny, kterou najdete v bonusech. V roce 2003 vyšlo právě Poslední tajemství Jana T., ale Kapitán Kid stihl ještě před smrtí (2012) rozepsat další pokračování, i to najdete v bonusech knihy.

kid2